Bestel hier uw bmw mini navigatie update fsc code carplay vrijschakeling of overige product.

Bestelling plaatsen BMW Mini Navigatie Update:

Wie bieden een gegarandeerde levertijd van enkele minuten tot enkele uren op onze online geleverde diensten!!

U kunt uw bestelling plaatsen per e-mail door te mailen naar info@bmw-minifsccode.nl of doormiddel van het contactformulier in te vullen.

Om uw BMW of MINI van de juiste navigatie versie te voorzien hebben wij van u de laatste 7 tekens van uw Chassisnummer nodig. Op basis hiervan leveren wij een FSC code en indien nodig bijbehorende kaart.

Vervolgens ontvangt u van ons een betaal link. Na ontvangst van de betaling zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk in orde maken. 

een mailtje met onderstaande gegevens is doorgaans voldoende :

  • Download toegang inclusief road map europe premium + lifetime vrijschakelcode chassisnummer : C784593
  • Of bestelling USB stick, inclusief road map europe premium + lifetime vrijschakelcode chassisnummer : C784593 + vermelding van uw adresgegevens.

© BMW en MINI zijn geregistreerde handelsmerken van Bayerische Motoren Werke AG GROUP. BMW-MINIFSCCODE.NL is op geen enkele manier gelieerd aan BMW AG GROUP en is niet door BMW AG GROUP gemachtigd om op te treden als officiële distributeur of vertegenwoordiger. De beschikbaarheid van BMW- en MINI-producten op deze website impliceert niet dat BMW-MINIFSCCODE.NL wordt onderschreven door BMW AG GROUP of haar partners.